Liga Campionilor. Chelsea, campioana Europei, a intrat în descompunere şi pierde de bandă rulantă

În sferturile de finală de miercuri seară din Liga Campionilor la fotbal, rezultatele de marţi seară s-au repetat.

732 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor. Chelsea, campioana Europei, a intrat în descompunere şi pierde de bandă rulantă

Liga Campionilor. Chelsea, campioana Europei, a intrat în descompunere şi pierde de bandă rulantă

Real Madrid a dispus în deplasare de campioana Europei, Chelsea Londra (formaţie aflată în descompunere ca urmare a faptului că nu are patron, după sancţiunile impuse rusului Roman Abramovici; „albaştrii” au pierdut acasă şi în Premier League, sâmbătă, 1-4 cu Brentford), în reeditarea semifinalei din sezonul trecut.

Liderul din Spania a dispus fără emoţii, scor 3-1. La tripa francezului Karim Benzema (21, 24 şi 46) a răspuns germanul Kai Havertz (40), cel care a decis finala cu Manchester City, de la Porto, de pe 29 mai 2021. Învingătoarea se va duela în semifinale cu formaţia care va câştiga „dubla” Mancester City - Atletico Madrid (1-0 în tur).

În Spania, Villarreal a trecut, surprinzător, de Bayern Munchen, scor 1-0. Şi aici, unicul gol s-a marcat în prima repriză, autor Danjuma (8). Învingătoarea va da peste câştigătoarea „dublei” Benfica Lisabona - Liverpool (1-3 în tur).

Meciurile-retur sunt programate săptămâna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici