Liga Campionilor la handbal: Oltchim a urcat pe locul 2 în grupă, Larvik şi Krim semifinaliste

Campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea a urcat pe locul doi în grupa 2 a Ligii Campionilor, Krim şi Larvik HK s-au calificat în semifinale, iar deţinătoarea trofeului, Buducnost Podgorica, este eliminată din cursă.

1975 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor la handbal: Oltchim a urcat pe locul 2 în grupă, Larvik şi Krim semifinaliste

Liga Campionilor la handbal: Oltchim a urcat pe locul 2 în grupă, Larvik şi Krim semifinaliste (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia FTC Budapesta, scor 30-23 (15-15) şi a acumulat 6 puncte, aflându-se pe locul 2.

Duminică, pe teren propriu, Krim Ljubljana a învins Zvezda, scor 27-23 (11-13).

După cinci etape, Krim continuă să fie lider, cu 8 puncte, şi obţine calificarea în semifinale, şi este urmată în clasament de Oltchim şi FTC Budapesta, ambele cu câte 6, şi Zvezda, cu 0 puncte.

În grupa 1, Gyor ETO, deja calificată în semifinale încă din etapa trecută, a învins, tot duminică, în deplasare, formaţia Buducnost Podgorica, scor 22-21 (13-12), iar cu o zi mai devreme, Larvik HK a trecut de Randers HK, cu 31-26. Gyor este lider, cu 10 puncte, urmată de Larvik, cu 6, calificată şi ea în semifinale, Buducnost, cu 3, şi Randers, cu 1 punct. Deţinătoarea trofeului, Buducnost Podgorica, nu mai poate spera la semifinale, la fel ca Randers, indiferent de rezultatele din ultima etapă.

Oltchim mai are de jucat un singur meci, pe teren propriu, cu Krim (17 martie), în aceeaşi ultimă rundă, FTC jucând în deplasare cu Zvezda (16 martie).

Primele două clasate în fiecare grupă vor obţine calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

În sezonul trecut, Oltchim a fost eliminată în semifinale, de Gyor ETO, formaţia care a pierdut ulterior trofeul, în faţa celor de la Buducnost.

Obiectivul echipei Oltchim în actuala stagiune este câştigarea Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici