Liga Europa: Steaua ar putea ajunge in urna a doua pentru tragerea la sorti

Dacă trece de ŢSKA Sofia, Steaua va avea o misiune dificilă şi în grupele Europa League.

182 afișări
Imaginea articolului Liga Europa: Steaua ar putea ajunge in urna a doua pentru tragerea la sorti

Cu cine ar putea pica Steaua în grupele Europa League (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit www.sport.ro, Steaua se află în urna a 3-a conform coeficienţilor, însă nu are nevoie decât de 3 echipe care sunt peste ea să fie eliminate. Vasluiul îi poate da o mână de ajutor Stelei. Sparta Praga e cotată mai bine decât roş-albaştrii.

Şi Marica o poate ajuta involuntar pe Steaua. Schalke ar fi în prima urnă însă au pierdut cu 2-0 meciul tur de la Helsinki. Şi Panathinaikos este aproape eliminată după 0-3 în manşa tur de la Tel Aviv cu Maccabi.

Astfel, Steaua scapă de adversari tari precum PSG (care poate urca însă în prima urnă dacă Schalke e eliminată), AZ Alkmaar, Fulham, Celtic sau Twente.

Grupa cea mai dificilă ar fi: Tottenham, Steaua, Udinese, Lokomotiv Moscova. O grupă uşoară ar fi: Spartak Moscova, Steaua, Maccabi Haifa, Sturm Graz, potrivit www.sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici