Liga Naţională de baschet: CSU Sibiu a pierdut neaşteptat acasă, în sferturile de finală

  • BCM U FC Argeş Piteşti a învins la o diferenţă de 8 puncte, în primul meci al seriei.
  • Meciurile cu numărul doi ale seriilor vor avea loc miercuri, tot la Sibiu, Oradea şi Voluntari.
  • Duelurile din primul tur al play-off-ului au loc după sistemul cel mai bun din trei meciuri.
64 afișări
Imaginea articolului Liga Naţională de baschet: CSU Sibiu a pierdut neaşteptat acasă, în sferturile de finală

Sursa foto: unitedhoops.ro

BCM U FC Argeş Piteşti a învins-o neaşteptat pe BC CSU Sibiu cu scorul de 91-83 (16-27, 25-15, 25-16, 25-25), luni, în deplasare, în primul meci al seriei din sferturile de finală ale Ligii Naţionale de baschet masculin.

Mihai Marius Măciucă a reuşit 22 de puncte şi 4 recuperări pentru oaspeţi, Mladen Jeremic a contribuit cu 18 puncte, iar Tony Cal Bishop Jr cu 16 puncte, 10 recuperări şi 4 pase decisive, iar William Gary Talton cu 15 p, 6 rec, 5 pd.

Xavier Andrew Rathan a fost MVP-ul sibienilor, cu 27 p, 4 rec, 5 pd.

În alt meci, CSM CSU Oradea a întrecut-o pe CS SCM Timişoara cu 84-74 (14-16, 21-20, 22-22, 27-16).

Aaron Broussard (20 p) şi Garlon Everett Green (18 p, 5 rec) s-au evidenţiat de la orădeni, iar Nikola Gajic (16 p, 4 rec) s-a remarcat de la oaspeţi.

CSO Voluntari s-a impus categoric în faţa echipei SCMU Craiova, cu 83-67 (20-17, 16-17, 25-13, 22-20).

Anthony Bernard Hickey a condus echipa ilfoveană la victorie, cu 24 puncte, 5 recuperări, 9 pase decisive, susţinut de Vlad Moldoveanu, cu un double-double, 16 p, 10 rec.

Monyea Durrell Pratt s-a remarcat de la învinşi, cu 13 p, 9 rec, 3 pd.

Marţi, ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca va juca pe teren propriu meciul cu CS Municipal Galaţi (Sala Polivalentă - Cluj-Napoca, 18:00), după ce a câştigat prima partidă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici