Lionel Messi a fost eliminat din Liga Campionilor CONCACAF

La câteva ore distanţă după ce fostele lui echipe, PSG şi Barcelona, făceau spectacol în Liga Campionilor, Lionel Messi era umilit de CF Monterrey, din Mexic, în Liga Campionilor CONCACAF.

363 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi a fost eliminat din Liga Campionilor CONCACAF

Messi nu mai dă goluri, mai dehrabă şutează în gol

Retras în liniştea fotbalulului nord-american, argentinianul Lionel Messi şi-a pierdut strălucirea şi influenţa pe care le avea pe când juca în Europa, la Barcelona şi la PSG.

La câteva ore distanţă după ce fostele lui echipe s-au duelat în „sferturile” Ligii Campionilor, 3-2 pentru catalani în prima manşă, partidă jucată miercuri seară la Paris, Messi intra pe teren în Mexic, în returul „sferturilor” Ligii Campionilor CONCACAF.

Formaţia lui, Inter Miami, a pierdut clar, scor 1-3, contra formaţiei CF Monterrey, meci încheiat azi dimineaţă în România. Trupa mexicană câştigase şi în tur cu 2-1, astfel că merge mai departe.

La gruparea din Florida, pregătită de Gerardo Tata Martino, au evoluat şi foştii catalani Luis Suarez, Sergio Busquets şi Jordi Alba.

Inter Miami, patronată de englezul David Beckham, a terminat meciul în 10 oameni, Alba fiind eliminat în minutul 79.

Messi a dat o pasă decisivă la golul marcat de paraguayanul Diego Gomez, în minutul 85, când jocul era decis.

În semifinalele competiţiei s-au mai calificat o echipă din MLS, Columbus Crew, unde evoluează românul Alexandru Măţan, dar şi alte două formaţii din Mexic, Pachuca şi Club America.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici