Lionel Messi a semnat oficial cu Paris Saint-Germain. Ce număr va purta legendarul fotbalist

  • Leo Messi a fost prezentat oficial la Paris
  • Atacantul argentinian va purta numărul 30
  • Messi a semnat cu Paris St-Germain un contract valabil pe doi ani cu posibilitate de prelungire, după ce a părăsit Barcelona
1963 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi a semnat oficial cu Paris Saint-Germain. Ce număr va purta legendarul fotbalist

Sursa foto: Twitter / Paris Saint-Germain

Lionel Messi a semnat oficial cu Paris Saint-Germain un contract valabil pe doi ani cu opţiune de prelungire, după ce a părăsit Barcelona.

Atacantul argentinian în vârstă de 34 de ani nu a putut parafa un nou acord cu echipa pentru care a făcut performanţă în sport întrucât nu îndeplinea regulile de fair-play financiar ale La Liga.

"Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele la Paris. Clubul şi viziunea sa sunt în perfectă armonie cu ambiţiile mele", a declarat Messi.

Messi va purta tricoul cu numărul 30 şi este pregătit să debuteze pentru PSG.

"Ştiu cât de talentaţi sunt jucătorii şi personalul de aici. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva grozav pentru club şi pentru fani. Abia aştept să pun piciorul pe terenul Parc des Princes," a continuat Messi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici