Lionel Messi din nou pe bancă! Starul lui Inter Miami nu este titular în meciul cu Vissel Kobe

  • Inter Miami va începe din nou fără superstarul Lionel Messi meciul de miercuri cu echipa japoneză Vissel Kobe din J-League.
  • Messi a fost din nou lăsat pe dinafară din echipa de start a lui Inter Miami în turneul de pre-sezon.
203 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi din nou pe bancă! Starul lui Inter Miami nu este titular în meciul cu Vissel Kobe

Lionel Messi din nou pe bancă! Starul lui Inter Miami nu este titular în meciul cu Vissel Kobe

Echipa din MLS se află în Asia de Est pentru a înfrunta Vissel Kobe, iar Messi e doar pe banca de rezerve pentru meciul de pe Stadionul Naţional din Japonia. Câştigătorul Cupei Mondiale a fost nevoit să stea pe tuşă înainte de începerea noii campanii din MLS din cauza unei accidentări.

Inter Miami s-a confruntat cu o reacţie dură din partea suporterilor furioşi din cauza absenţei din joc a lui Messi în meciul jucat ultima dată împotriva unei echipe din Hong Kong. S-au auzit huiduieli din tribune la adresa lui Messi şi a patronului David Beckham şi s-au făcut cereri de rambursare a banilor pe bilete. Fanii au afirmat că s-au simţit "înşelaţi" după ce au cumpărat bilete, dar nu l-au putut vedea pe Messi jucând.

Messi a vorbit despre regretul său de a fi ratat meciul cu Hong Kong XI din cauza unei accidentări şi a spus că şi-a dorit să joace împotriva lui Vissel Kobe. El a declarat reporterilor: "Adevărul este că mă simt foarte bine în comparaţie cu acum câteva zile. Dar, dacă sunt sincer, încă nu ştiu dacă voi putea sau nu. Dar mă simt mult mai bine şi îmi doresc foarte mult să pot să o fac".

Inter Miami se va întoarce în Statele Unite după meciul cu Vissel Kobe pentru a se pregăti pentru un ultim amical înainte de începerea noii campanii din MLS. Următorul meci al echipei este împotriva clubului din copilăria lui Messi, Newell's Old Boys.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici