Lionel Messi nu mai vine în România la inaugurarea Naţional Arena

Noul stadion din Bucureşti, Naţional Arena, va fi inaugurat cu meciul dintre naţionala României şi Argentina pe 10 august, prezenţa fotbalistului Lionel Messi fiind incertă.

463 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi nu mai vine în România la inaugurarea Naţional Arena

Lionel Messi nu mai vine în România la inaugurarea Naţional Arena (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eliminat prematur de la Copa America, Messi a intrat deja în vacanţă, pe care şi-o va petrece în oraşul sau natal, Rosario, informează www.prosport.ro.

Messi se va alătura lotului Barcelonei pe 3 august, atunci când starul argentinian va face joncţiunea la Miami cu restul jucătorilor catalanilor.

Apoi, timp de 10 zile, spaniolii susţin că Messi se va pregăti sub comanda lui Guardiola, pentru a fi în formă maximă la Supercupa Spaniei, programată pe 14 august.

Citeşte mai multe despre fotbalistul Lionel Messi pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici