Lionel Messi şi Novak Djokovic au petrecut alături de coproprietarul Inter Miami, Jorge Mas

Lionel Messi şi Novak Djokovic i-au făcut memorabilă seara coproprietarului clubului american de fotbal Inter Miami, Jorge Mas, acesta petrecând seara în compania celor doi legendari sportivi.

1476 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi şi Novak Djokovic au petrecut alături de coproprietarul Inter Miami, Jorge Mas

Sursa foto: Twitter

Cele două legende ale sportului au luat masa împreună, alături de Mas. Djokovic este proaspăt câştigător la Cincinnati Open, un nou titlu ATP Masters 1000, unde l-a învins pe spaniolul Carlos Alcaraz, într-o finală epică.

El şi-a făcut timp pentru a se întâlni cu Messi, care este într-o formă incredibilă pentru Inter Miami, ultimul rezultat notabil fiind câştigarea Cupei Ligii Americii Centrale şi de Nord, al 44-lea titlu din cariera argentinianului.

Cele două legende au fost însoţite de Jorge Mas, care a postat o fotografie cu cei doi, alături de care a scris: "Ce noapte".

Djokovic are o legătură strânsă cu Messi şi a fost printre cei care au asistat la momentul în care Paris Saint-Germain a pus mâna pe trofeul Ligii 1 în iunie, sârbul aflându-se în oraş, unde participa la Openul Franţei.

El a profitat atunci de ocazie pentru a se întâlni cu cel care a câştigat de şapte ori Balonul de Aur şi cu internaţionalul brazilian Neymar.

Messi va fi în acţiune sâmbătă seară împotriva lui New York Red Bulls, meci în care îşi va face debutul în MLS.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici