Lipă, convinsă că România va câştiga aurul la 8+1

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, s-a declarat, miercuri, convinsă că lotul olimpic feminin de canotaj va câştiga medalii de aur la Jocurile Olimpice, subliniind că la proba de 8+1 canotoarele vor obţine primul loc, deoarece România ştie să domine această probă.

29 afișări
Imaginea articolului Lipă, convinsă că România va câştiga aurul la 8+1

Lipă, convinsă că România va câştiga aurul la 8+1 (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu am încredere în fostele mele colege, ştiu ce pot şi sunt convinsă că vor veni medaliate cu aur de acolo. Bătălia nu va fi însă uşoară. Sunt convinsă că vor să câştige chinezii tot, dar cel puţin «opt»-ul nostru nu-l vor câştiga. Ştim să dominăm această probă, avem tehnica necesară, antrenorii care ştiu să facă în aşa fel încât la această probă România să fie în faţă", a spus Elisabeta Lipă, la Baza Sportivă de la Săliştea Snagov.

Vicereşedintele Federaţiei de Canotaj a arătat, însă, că va fi foarte greu pentru canotoare să câştige medalii de aur la Jocurile Olimpice, având în vedere faptul că au fost învinse tot anul de echipele concurente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici