Lipă: Cred că am purtat noroc echipei Dinamo

Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, Elisabeta Lipă, a declarat, la finalul partidei pe care FC Dinamo a câştigat-o, duminică, împotriva echipei FC Timişoara, scor 3-1, în Liga I, că a purtat noroc grupării din Capitală fiind prezentă la meci.

10 afișări
Imaginea articolului Lipă: Cred că am purtat noroc echipei Dinamo

Lipă: Cred că am purtat noroc echipei Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă bucur foarte mult pentru această victorie, dar sunt convinsă că Dinamo nu a arătat chiar tot ce poate. Am mai fost o dată pe stadion şi, chiar atunci când am intrat, Dinamo a dat gol. Se pare că şi astăzi am purtat noroc. Dinamo nu poate să se dezmintă şi trebuie să dea tot timpul ce are mai bun, să fie cea mai bună. Sunt convinsă că, până la final, Dinamo va face tot ce îi stă în putinţă pentru a fi învingătoare", a declarat Lipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici