Lipă: Mă roade invidia că Steaua a inaugurat bazinul

Preşedintele CS Dinamo, chestorul Elisabeta Lipă, a declarat, miercuri, cu ocazia inaugurării bazinului de polo din Complexul Sportiv Steaua, că este invidioasă că gruparea rivală a reuşit să facă acest lucru înaintea punerii în funcţiune a investiţiei similare din Şoseaua Ştefan cel Mare.

231 afișări
Imaginea articolului Lipă: Mă roade invidia că Steaua a inaugurat bazinul

Lipă: Mă roade invidia că Steaua a inaugurat bazinul

"Sportivii români au acum condiţii decente de pregătire. Este o sală frumoasă în care nu îţi este ruşine să inviţi pe cineva din afară să urmărească un meci. Până acum puneam la bătaie doar bazinul Floreasca, ridicat de 50-60 de ani. I s-au adus îmbunătăţiri de-a lungul timpului, dar orice ai face nu se vede. Astfel de construcţii sunt binevenite. Mă roade invidia că ei au inaugurat deja bazinul. Noi suntem adversari în bazin, pe teren sau în sală, dar suntem prieteni în afara arenei de joc. Noi nu avem războaie, sportivii noştri sunt adversari în campionatele naţionale, dar când reprezintă România, nu mai sunt Steaua şi Dinamo, sunt România. Suntem cele mai puternice cluburi din Bucureşti şi avem obligaţia să-i susţinem cât mai mult ca să avem cât mai mulţi sportivi la Jocurile Olimpice", a spus Lipă.

Comandantul clubului Steaua, George Boroi, a declarat că Elisabeta Lipă nu are de ce să fie invidioasă, deoarece clubul Dinamo îşi va inaugura la anul bazinul de nataţie.

George Boroi speră ca în urma inaugurării acestui bazin nataţia românească să obţină din nou performanţe. "Sunt mai mult decât emoţionat. Am crezut în proiectul ăsta şi le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat, colegilor mei care s-au bătut pentru fiecare aprobare care a trebuit luată. Suntem bucuroşi că avem un bazin de viitor. Credem că apariţia acestui nou bazin va genera şi performanţă sportivă. La nataţie suntem în foame de rezultate, iar în urma plecării Cameliei Potec se va produce un mare gol în nataţia românească", a explicat Boroi.

Bazinul de polo din cadrul Complexului Sportiv Steaua a fost inaugurat, miercuri, în prezenţa miniştrilor Dezvoltării şi Apărării Naţionale, dar şi a preşedintelui ANST Carmen Tocală şi a chestorului Elisabeta Lipă, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la aproape 28 de milioane de lei

Bazinul a fost inaugurat cu un meci de polo între juniorii cluburilor Steaua şi Dinamo.

Complexul dispune de un bazin de competiţie pentru polo cu dimensiunile de 33x25 metri, cu o adâncime de 2,3 metri, şi unul pentru antrenamente de 25x12,5 metri, cu o adâncime variabilă între 1,2 şi 1,6 metri.

De asemenea, complexul are o tribună de 400 de locuri, iar valoarea totală a investiţiei a fost de 27.902.106 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici