Litigiul dintre Universitatea Craiova şi Victor Piţurcă, mutat de la LPF la FRF

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF şi-a declinat competenţa în litigiul dintre Universitatea Craiova şi antrenorul Victor Piţurcă, cazul urmând să fie judecat de Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor a FRF.

29 afișări
Imaginea articolului Litigiul dintre Universitatea Craiova şi Victor Piţurcă, mutat de la LPF la FRF

Litigiul dintre Universitatea Craiova şi Victor Piţurcă, mutat de la LPF la FRF (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

"FC U Craiova vs. Piţurcă Victor - pretenţii financiare - Comisia îşi declină competenţa în favoarea CNSL a FRF", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conducerea grupării oltene solicită o sumă de bani pe care, conform contractului, antrenorul Victor Piţurcă trebuia să îi vireze în contul clubului. Universitatea Craiova susţine că din cauza neachitării acestei sume anumiţi jucători nu au putut fi plătiţi la timp, aceştia devenind ulterior liberi de contract.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici