Liverpool este dispusă să ofere 20 de milioane de euro pentru Samuel Eto'o (presă)

Cotidianul britanic The Sun a scris, marţi, că managerul spaniol al echipei Liverpool, Rafael Bentiez, este dispus să ofere 20 de milioane de euro pentru transferul atacantului camerunez al formaţiei FC Barcelona, Samuel Eto'o.

7 afișări

"Lui Benitez îi place foarte mult de Eto'o şi transferul acestuia la Liverpool este posibil la vară. Benitez îşi doreşte un cuplu de atacanţi format din Eto'o şi Fernando Torres, dar totul depinde dacă Barcelona îl va achiziţiona pe David Villa de la FC Valencia", a scris sursa citată.

În acest sezon, Eto'o a înscris 25 de goluri pentru FC Barcelona în toate competiţiile în care este agrenată gruparea catalană.

Samuel Eto'o, în vârstă de 28 de ani, a fost achiziţionat de FC Barcelona în vara anului 2004, de la formaţia Real Mallorca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici