Liverpool - Thibaut Courtois 0-0. Real Madrid se califică în semifinala Ligii Campionilor

  • Liverpool şi Real Madrid au remizat miercuri seara, scor 0-0, în manşa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.
  • Madrilenii câştigaseră în tur cu 3-1, astfel că s-au calificat în semifinala Ligii Campionilor, unde vor întâlni pe englezii de la Chelsea.
476 afișări
Imaginea articolului Liverpool - Thibaut Courtois 0-0. Real Madrid se califică în semifinala Ligii Campionilor

Sursa foto: profimedia

Confruntarea se miercuri seara dintre Liverpool şi Chelsea a fost un duel între atacanţii lui Liverpool şi portarul Thibaut Courtois, care a avut câteva intervenţii de manual, salvându-şi echipa de la primirea a cel puţin 2-3 goluri.

Şuturile lui Salah, în trei rânduri, Milner, Wijnaldum, Firmino sau Jota, nu au reuşit să treacă de portarul Belgian, care a păstrat poarta intactă.

De cealaltă parte, cea mai mare ocazie de gol a madrilenilor i-a aparţinut lui Benzema, care l-a învins pe Alisson, în prima repriză, însă şutul său a lovit bara din dreapta portarului englez.

Real Madrid s-a calificat în semifinală cu scorul general de 3-1, unde îi va întâlni pe englezii de la Chelsea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici