Liverpool vrea să-l cumpere pe Christian Benteke de la Aston Villa

Liverpool se pregăteşte să facă o ofertă grupării Aston Villa pentru belgianul Christian Benteke, însă clubul din Birmingham nu vrea să se despartă de atacant fără suma de 46 de milioane de euro, cât este clauza de reziliere a contractului său, infomrează l'Equipe, care citează ESPN.

80 afișări
Imaginea articolului Liverpool vrea să-l cumpere pe Christian Benteke de la Aston Villa

Liverpool vrea să-l cumpere pe Christian Benteke de la Aston Villa (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

"Christian este un foarte bun jucător şi noi vrem să-l păstrăm. Dar dacă un club plăteşte clauza lui, nu am putea face nimic, char dacă eu consider că valorează mai mult de 46 de milioane de euro", a declarat managerul Tim Sherwood.

Benteke, 24 de ani, este la Villa din 2012, pentru care a marcat 42 de goluri în 88 de meciuri. Anterior el a mai jucat la Genk, Standard Liege, Kortrijk şi Mechelen.

Liverpool l-a cedat marţi pe atacantul Raheem Sterling la Manchester City, în schimbul sumei de 69 de milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici