Liviu Antal a înscris un gol pentru Zalgiris în meciul cu Palanga, scor 5-1

Liviu Antal (29 de ani) a înscris un gol pentru echipa sa, Zalgiris, în meciul contra lui Palanga, duminică, scor 5-1, din prima etapă a campionatului din Lituania.

80 afișări
Imaginea articolului Liviu Antal a înscris un gol pentru Zalgiris în meciul cu Palanga, scor 5-1

Liviu Antal a înscris un gol pentru Zalgiris în meciul cu Palanga, scor 5-1

După ce a semnat un nou contract cu vicecampioana Lituaniei, Antal a avut parte de un debut bun şi în acest sezon. Atacantul român a înscris golul de 1-1, în minutul 43. Acesta a fost înlocuit în minutul 75, iar Zalgiris s-a impus cu 5-1, după ce Morer, Mikoliunas şi Kis, cu o dublă, au punctat în actul secund.

Liviu Antal a sosit la Zalgiris în 2017, iar în sezonul trecut a câştigat titlul de golgheter în campionatul Lituaniei, reuşind 23 de goluri.

Un alt român, Laurenţiu Brănescu (24 de ani) a fost integralist în poarta formaţiei din Vilnius. Împrumutat de la Juventus Torino, fostul portar de la Dinamo a debutat pentru lituanieni în meciul cu Palanga.

După prima etapă, Zalgiris ocupă locul de lider, având cel mai bun golaveraj. În runda următoare, echipa românilor Antal şi Brănescu va merge pe terenul nou-promovatei FK Panevezys.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici