Livorno şi Brescia sunt interesate de Lovin

Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Florin Lovin, se află în vizorul grupărilor din Serie B, Livorno şi Brescia, informează tuttomercatoweb.com.

15 afișări
Imaginea articolului Livorno şi Brescia sunt interesate de Lovin

Livorno şi Brescia sunt interesate de Lovin (Imagine: Mediafax Foto)

"Potrivit unor surse apropiate tuttomercatoweb, Livorno nu este singura formaţie interesată de mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Florin Lovin. Fotbalistul român este monitorizat, în fapt, şi de gruparea Brescia", notează site-ul italian.

Florin Lovin, în vârstă de 26 de ani, este legitimat la clubul din Bulevardul Ghencea din sezonul 2004/2005, fiind transferat de la FCM Băcău.

Până în prezent a acumulat în total 141 de jocuri în Liga I şi a marcat patru goluri.

În tricoul Stelei, Lovin şi-a trecut la activ 28 de jocuri în Liga Campionilor (inclusiv preliminarii) şi 18 meciuri în Cupa UEFA.

Citeşte şi:

Lăcătuş: Dacă vor pleca mulţi jucători, se va încerca o reconstrucţie a echipei

Becali: Nu vreau să risc averea familiei mele pentru Steaua

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici