Ljungberg şi-a anunţat retragerea din naţionala Suediei

Căpitanul reprezentativei Suediei, Karl Fredrik "Freddie" Ljungberg, şi-a anunţat retragerea din echipa naţională, într-o scrisoare deschisă adresată suporterilor, a anunţat agenţia TT.

13 afișări
Imaginea articolului Ljungberg şi-a anunţat retragerea din naţionala Suediei

Ljungberg şi-a anunţat retragerea din naţionala Suediei (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"M-am hotărât să mă concentrez asupra jocului meu la West Ham, aceasta va fi prioritatea mea", a explicat mijlocaşul în vârstă de 31 de ani.

Ljungberg a precizat că pentru el a devenit prea greu să joace atât la echipa de club cât şi la naţionala Suediei.

Freddie Ljungberg a debutat în reprezentativa Suediei în 1998. El a participat la trei ediţii ale Campionatului European şi două ediţii ale Cupei Mondiale. Ljungberg a fost numit căpitanul naţionalei suedeze după Cupa Mondială din 2006.

"A sosit momentul să las altui jucător tricoul cu numărul 9. Suedia are mulţi tineri jucători talentaţi şi sunt sigur că locul meu va fi luat de cineva care va avea aceeaşi pasiune pentru sport ca mine", a spus Ljungberg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici