Lobonţ a plecat în Belgia

Portarul echipei Dinamo Bucureşti, Bogdan Lobonţ, accidentat în partida cu formaţia Gloria Bistriţa, a plecat, duminică, în Belgia, acolo unde urmează să se opereze la clinica doctorului Marc Martens, informează ediţia on-line a cotidianului ProSport.

32 afișări
Imaginea articolului Lobonţ a plecat în Belgia

Lobonţ a plecat în Belgia, unde urmează să se opereze (Imagine: Mediafax Foto)

Lobonţ a venit în cârje la aeroport, iar pe picior avea aplicat un bandaj ghipsat. Portarul celor de la Dinamo a fost însoţit de soţia sa.

În minutul 80 al meciului cu Gloria Bistriţa, Lobonţ s-a accidentat, iar Marius Niculae a intrat in poartă, deoarece Dinamo efectuase cele trei schimbări.

Lobonţ a fost supus unui RMN, în urma căruia s-a constatat că jucătorul a suferit o entorsă la genunchiul drept şi ruptură la ligamentul încrucişat anterior.

Jucătorul va fi supus unei intervenţii chirurgicale iar, conform primelor estimări, el ar urma să rateze tot sezonul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici