Lobonţ ar putea debuta la AS Roma în meciul de duminică

Portarul român Bogdan Lobonţ este complet refăcut după operaţia suferită la genunchi în luna aprilie şi ar putea debuta pentru noua sa echipă, AS Roma, în partida cu formaţia AC Siena, informează site-ul tuttomercatoweb.com.

11 afișări
Imaginea articolului Lobonţ ar putea debuta la AS Roma în meciul de duminică

Lobonţ ar putea debuta la AS Roma în meciul de duminică (Imagine: Mediafax Foto)

Portarul echipei naţionale, Bogdan Lobonţ, s-a accidentat, în luna aprilie, în meciul dintre Dinamo şi Gloria Bistriţa, din Liga I. El a suferit o entorsă la genunchiul drept şi o ruptură la ligamentul încrucişat anterior. Lobonţ a fost supus, tot în aprilie, unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Belgia.

De-a lungul carierei sale, Lobonţ, în vârstă de 31 de ani, a mai evoluat la Corvinul Hunedoara, Rapid Bucureşti, Ajax Amsterdam, AC Fiorentina şi Dinamo Bucureşti. La sfârşitul lunii august, Lobonţ a fost împrumutat de Dinamo la AS Roma pentru un sezon.

Partida AC Siena - AS Roma, din etapa a IV-a a campionatului italian, se va disputa duminică, de la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici