Lobonţ: Fotbalul românesc a pierdut un portar de valoare

Portarul echipei Dinamo şi al naţionalei României, Bogdan Lobonţ, s-a declarat şocat de dispariţia goalkeeper-ului ghanez Ibrahim Dossey şi crede că România a pierdut un portar de valoare, informează site-ul personal al internaţionalului român.

12 afișări
Imaginea articolului Lobonţ: Fotbalul românesc a pierdut un portar de valoare

Lobonţ: Fotbalul românesc a pierdut un portar de valoare (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu-mi vine să cred! Am sperat că situaţia medicală a lui Dossey se va îmbunătăţi. Sunt trist, fotbalul românesc a pierdut un portar de valoare. Dumnezeu să-l ierte!", a spus Bogdan Lobonţ.

Portarul ghanez Ibrahim Dossey a decedat luni noaptea, la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti. Ibrahim Dossey a fost grav rănit într-un accident petrecut la 13 septembrie, pe DN 1, în apropierea localităţii Breaza. El a intrat în comă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi o fractură craniană cu înfundare. În accident au mai fost rănite două persoane, o femeie în vârstă de 30 de ani şi un copil de 9 ani, care nu au avut probleme grave.

Citeşte şi:

Ibrahim Dossey a decedat

Manea: Regret enorm pierderea lui Dossey

Neculaie: Dossey era un exemplu de caracter

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici