Lobonţ, la Roma pentru semnarea unui contract cu AS Roma

Portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobonţ, care se află în perioada de recuperare după o accidentare, se află la Roma pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna un contract cu gruparea AS Roma, a anunţat, vineri, site-ul mediagol.it, care citează cotidianul Corriere dello Sport.

110 afișări
Imaginea articolului Lobonţ, la Roma pentru semnarea unui contract cu AS Roma

Lobonţ, la Roma pentru semnarea unui contract cu AS Roma (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Un nou obiectiv pentru AS Roma: Lobonţ, fost portar al echipelor Fiorentina şi Ajax, se află Roma pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna un contract cu AS Roma", scrie mediagol.it.

Portarul echipei naţionale, Bogdan Lobonţ, s-a accidentat în luna aprilie a acestui an într-un meci cu formaţia Gloria Bistriţa. El a suferit o entorsă la genunchiul drept şi o ruptură la ligamentul încrucişat anterior. Lobonţ a fost supus, tot în aprilie, unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Belgia. El a efectuat o parte din recuperare în Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici