Lobonţ nu va face deplasarea cu echipa la Iaşi

Portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobonţ, a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, că nu va face deplasarea la Iaşi, pentru partida cu Poli, contând pentru etapa a VII-a a Ligii I, din cauza unei accidentări suferite la partida Belarus - România.

1 afișare
Imaginea articolului Lobonţ nu va face deplasarea cu echipa la Iaşi

Lobonţ nu va face deplasarea cu echipa la Iaşi

"Bogdan Lobonţ nu va face deplasarea la Iaşi, unde Dinamo va întâlni sâmbătă pe Poli. El a pierdut şi convocarea la echipa naţională pentru amicalul cu Germania, din cauza accidentării survenite sâmbăta trecută, în meciul Belarus - România. Echipa medicală a lui Dinamo face toate eforturile pentru ca «Lobby» să fie apt de joc săptămâna viitoare, când este programat meciul cu Elfsborg din turul I al Cupei UEFA", se arată pe site-ul bogdanlobont.ro.

Locul lui Lobonţ în poarta dinamovistă va fi luat, cel mai probabil, de letonul Dennis Romanovs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici