Lobonţ: Vom învăţa multe lucruri după acest Campionat European

Portarul echipa naţionale Bogdan Lobonţ a declarat, miercuri, pentru site-ul său oficial, că este convins că alături de coechipierii săi va învăţa multe după Campionatul European, unde România a fost eliminată încă din faza grupelor.

12 afișări
Imaginea articolului Lobonţ: Vom învăţa multe lucruri după acest Campionat European

Lobonţ: Vom învăţa multe lucruri după acest Campionat European (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt trist. Îmi pare rău că nu am putut face mai mult. Am fost aproape de o calificare istorică. Sunt convins că vom învăţa multe lucruri după acest Euro 2008, mai ales că ne aşteaptă preliminariile pentru Mondiale. Le mulţumesc tuturor suporterilor, tuturor românilor! Au fost cu adevărat fantastici pe toată durata turneului final", a declarat Lobonţ, pentru site-ul său oficial.

Naţionala României a ratat calificarea în sferturi la Euro-2008, după ce a pierdut, scor 0-2, meciul susţinut în compania Olandei, în ultima etapă a grupei C, unde românii au mai remizat cu Franţa, scor 0-0, şi Italia, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici