Lopez Caro: Trebuie să fim concentraţi pentru că Mediaş are oameni foarte interesanţi în atac

Antrenorul Juan Ramon Lopez Caro a declarat că echipa FC Vaslui va avea un meci complicat cu Gaz Metan Mediaş, deoarece această formaţie are jucători interesanţi în atac şi este bine organizată în apărare.

11 afișări
Imaginea articolului Lopez Caro: Trebuie să fim concentraţi pentru că Mediaş are oameni foarte interesanţi în atac

Lopez Caro: Trebuie să fim concentraţi pentru că Mediaş are oameni foarte interesanţi în atac (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Meciul cu Gaz Metan va fi unul complicat. Trebuie să fim concentraţi pentru că Mediaş are oameni foarte interesanţi în atac şi o bună organizare în apărare. Dar, pentru noi, este un meci foarte important, aşa că trebuie să fim concentraţi şi să facem un meci foarte bun. Suntem bine pregătiţi şi am încredere că vom fi la un nivel bun astfel încât să câştigăm. De aceea, trebuie să mai avem şi mult curaj în această partidă", a spus Lopez Caro.

FC Vaslui va întâlni, duminică, în deplasare, de la ora 16.00, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici