Lotul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea se reuneşte vineri

Lotul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea se reuneşte, vineri, pentru reluarea pregătirilor, cu opt zile înaintea primului meci oficial din anul 2013, cel cu formaţia Danubius Galaţi, programat la 12 ianuarie, în Liga Naţională la handbal feminin.

372 afișări
Imaginea articolului Lotul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea se reuneşte vineri

Lotul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea se reuneşte vineri (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că echipa se va reuni în formulă completă. "Reunirea din 2013 este programată vineri, în formulă completă, fără nicio derogare. Fireşte că vom sta 10 minute la un pahar cu şampanie, le vom oferi flori campioanelor noastre europene, Marija Jovanovici şi Katarina Bulatovici, dar apoi va fi o şedinţă normală de pregătire, pentru că timpul este foarte scurt până la primul meci oficial, adică în 12 ianuarie, cu Galaţi. Fetele au avut programe individuale de pregătire, care sunt verificate cu aparate, astfel că nu mai e timp de acomodări. Vor exista câteva modificări de date ale meciurilor din Liga Naţională, cu Brăila, Baia Mare şi Zalău, la cererea noastră sau a adversarelor, pentru că se apropie şi meciurile din Liga Campionilor", a declarat Berbecaru.

La început de 2013, oficialul grupării din Râmnicu Vâlcea este cu gândul la obiectivele stabilite încă din startul sezonului: "Ca obiective, ştim cu toţii ce ne dorim: câştigarea Ligii Campionilor. Iar suporterilor noştri şi iubitorilor de handbal le transmit un gând bun la început de 2013 şi cred că nimic nu poate fi mai frumos decât să le oferim trofeul european în luna mai".

În altă ordine de idei, antrenorul formaţiei Oltchim, Jakob Vestergaard, îşi serbează, joi, ziua de naştere (38 de ani), în Danemarca, el urmând să sosească în România vineri, în ziua reunirii echipei.

Oltchim va disputa primul meci oficial din 2013 în 12 ianuarie, în deplasare, cu Danubius Galaţi, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naţionale.

În Liga Campionilor, Oltchim va începe partidele din faza grupelor principale, în 3 februarie, pe teren propriu, cu FTC Budapesta, în grupa a 2-a mai fiind repartizate formaţiile Zvezda Zvenigorod şi Krim Ljubljana.

Campioana României intră în anul 2013 din postura de echipă neînvinsă în ambele competiţii în care este angrenată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici