Lotul Franţei pentru pentru EURO 2020. Campioana mondială mizează pe Benzema după 6 ani

  • Marea surpriză de pe lista selecţionerului Didier Deschamps este atacantul de la Real Madrid.
  • 81 de meciuri şi 27 de goluri a strâns Benzema la naţionala Franţei, în perioada 2007 - 2015.
  • Franţa a fost repartizată în Grupa F la EURO 2020, unde va întâlni Ungaria, Portugalia şi Germania.
211 afișări
Imaginea articolului Lotul Franţei pentru pentru EURO 2020. Campioana mondială mizează pe Benzema după 6 ani

Lotul Franţei pentru pentru EURO 2020. Campioana mondială mizează pe Benzema după 6 ani

Benzema nu a mai fost chemat la prima reprezentativă a Franţei din 2015, de la povestea care l-a avut ca protagonist pe colegul său, Mathieu Valbuena. Atunci, atacantul a fost acuzat că a vrut să-l escrocheze pe Valbuena într-o afacere de şantaj legată de un sex tape.
 
Didier Deschamps, selecţionerul ”cocoşilor”, a explicat că a avut o discuţie cu Karim Benzema şi a hotărât să treacă peste decizia luată în 2015.
 
"Ne-am întâlnit, am vorbit pe larg, m-am gândit foarte bine şi am luat această decizie. Avea nevoie de această discuţie, la fel cum şi eu aveam. Nu vreau să fac un caz din asta. Ca selecţioner al Franţei nu pot să mă gândesc doar la mine. Nu cred că locul lui Giroud va fi pus în pericol. Competiţie va exista mereu, iar ei au fost în echipă timp de trei ani", a spus Deschamps.

Lotul Franţei pentru EURO 2020
Portari: Lloris, Mandanda, Maignan
Fundaşi: Dubois, Pavard, Zouma, Koundé, Varane, Lenglet, Kimpembe, Digne, L.Hernandez
Mijlocaşi: Kanté, Pogba, Rabiot, Tolisso, Sissoko
Atacanţi: Benzema, Giroud, Mbappé, Thuram, Coman, Ben Yedder, Griezmann, Lemar, O.Dembélé
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici