Lovin s-a accidentat şi va fi indisponibil cel puţin şase luni

Mijlocaşul Florin Lovin, achiziţionat de TSV 1860 Munchen la 20 iulie, a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul stâng şi va fi indisponibil cel puţin şase luni, informează site-ul oficial al clubului din liga secundă germană.

15 afișări
Imaginea articolului Lovin s-a accidentat şi va fi indisponibil cel puţin şase luni

Lovin s-a accidentat şi va fi indisponibil cel puţin şase luni (Imagine: Mediafax Foto/Constantin Vlădescu)

Potrivit sursei citate, Lovin va fi operat duminică.

El a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a ligamentului colateral median de la genunchiul stâng, în minutul 6 al partidei de sâmbătă, cu SpVgg Greuther Fuerth, scor 3-1.

"Este foarte greu pentru jucător. Florin Lovin era important în jocul nostru, accidentarea lui constituie o pierdere grea pentru noi", a declarat tehnicianul Ewald Lienen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici