Lovin va fi testat la TSV Munchen 1860 într-un amical cu Lech Poznan

Mijlocaşul stelist Florin Lovin va fi testat de către gruparea din liga secundă, TSV Munchen 1860, joi, cu ocazia meciului de pregătire pe care bavarezii îl vor disputa contra echipei Lech Poznan (Polonia), informează cotidianul Abendzeitung.

17 afișări
Imaginea articolului Lovin va fi testat la TSV Munchen 1860 într-un amical cu Lech Poznan

Lovin va fi testat la TSV Munchen 1860 într-un amical cu Lech Poznan (Imagine: Mediafax Foto)

Lovin este aşteptat să ajungă marţi seară în localitatea austriacă St. Johann, unde TSV Munchen 1860 se află în pregătire.

După ce antrenorul Ewald Lienen i-a primit în probe, în această săptămână, pe turcul Ilhan Mansiz şi pe germanul de origine albaneză Kushtrim Lushtaku, odată cu Lovin va sosi la teste un alt mijlocaş, muntenegreanul Ardijan Djokaj.

Formaţia TSV Munchen 1860 a încheiat ediţia trecură din 2.Bundesliga pe poziţia a 12-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici