Lovitură grea pentru naţionala Franţei: Anthony Martial s-a accidentat şi ar putea rata EURO 2016

Naţionala Franţei a primit o lovitură grea cu doar 12 zile înaintea startului EURO 2016, după ce atacantul Anthony Martial, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul lui Didier Deschamps, s-a accidentat la coapsa stângă şi ar putea rata participarea la competiţia care începe pe 10 iunie.

291 afișări
Imaginea articolului Lovitură grea pentru naţionala Franţei: Anthony Martial s-a accidentat şi ar putea rata EURO 2016

Lovitură grea pentru naţionala Franţei: Anthony Martial s-a accidentat şi ar putea rata EURO 2016

Cotidianul britanic The Sun anunţă că Anthony Martial i-a transmis selecţionerului Deschamps că este obosit încă din prima zi în care a venit în cantonamentul de la Clairefontaine, unde Franţa pregăteşte turneul pe care-l va găzdui, dar lucrurile s-au agravat. Martial nu a reuşit să ducă până la final ultimul antrenament al Franţei şi a ieşit accidentat, invocând probleme la coapsa stângă.

Astfel, Martial are şanse minime să joace în amicalul Franţei cu Camerun, de luni seară, iar participarea sa la EURO e pusă sub semnul întrebării.

Unul dintre fotbaliştii în care Deschamps îşi pune mari speranţe, Martial a reuşit 17 goluri în acest sezon pentru Manchester United, cu care a câştigat Cupa Angliei, iar accidentarea atacantului echipei antrenate de Jose Mourinho, este a treia care-i dă bătăi de cap lui Deschamps. Până acum, selecţionerul a trebuit să renunţe la Varane şi Mathieu, pe care i-a înlocuit cu Umtiti şi Rami.

Kevin Gameiro (Sevilla) şi Alexandre Lacazette (Lyon) sunt cele două variante de rezervă ale lui Deschamps, în cazul în care Martial nu va putea fi prezent la turneul final.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici