Low spune că ar fi nevoie de o "broşură" dacă la meciul cu Argentina se ajunge la penaltiuri

Joachim Low, selecţionerul Germaniei, a vorbit vineri despre loviturile de departajare din 2006, din meciul cu Argentina, marcat de carneţelul lui Jens Lehmann, subliniind că de această dată este nevoie de "o broşură completă", deoarece argentinienii au jucători foarte buni.

15 afișări
Imaginea articolului Low spune că ar fi nevoie de o "broşură" dacă la meciul cu Argentina se ajunge la penaltiuri

Low spune că ar fi nevoie de o "broşură" dacă la meciul cu Argentina se ajunge la penaltiuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ultima oară era simplu să ştii cine executa la argentinieni, însă de această dată nu va fi de ajuns un carneţel. Va trebui o broşură completă. Argentina are foarte mulţi jucători care pot executa bine penaltiurile", a glumit antrenorul german.

"Însă obiectivul nostru nu va fi să ajungem la penaltiuri, deoarece acolo este loterie. În acel moment totul depinde de cât de puternic eşti din punct de vedere psihic şi vrem să decidem meciul înainte de a ajunge acolo", a subliniat Löw.

La CM din 2006, Germania a fost eliminată în sferturi. Lehmann a devenit eroul poporului după ce a apărat şuturile lui Ayala şi Cambiasso. Imaginea a rămas celebră: înainte de fiacre penalti argentinian, Lehmann consulta un carneţel cu indicaţii privind fotbalistul care urma să execute. Germania s-a impus la loviturile de departajare, scor 4-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici