LPF a respins recursul lui Bornescu

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a respins, joi, recursul formulat de portarul Mircea Bornescu, privind încetarea raporturilor de muncă cu gruparea Universitatea Craiova, informează site-ul oficial al LPF.

23 afișări
Imaginea articolului LPF a respins recursul lui Bornescu

LPF a respins recursul lui Bornescu (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"În cazul Bornescu Mircea - recurs împotriva Hotărârii CSL Nr.34/11.08.2009. Respinge excepţia inadmisibilităţii recursului. Respinge excepţia nulităţii recursului. Admite excepţia tardivităţii recursului. În concluzie, respinge recursul formulat de Bornescu Mircea ca tardiv", se arată pe site-ul LPF.

Comisia a analizat, joi, şi recursul lui Bornescu privind sancţionarea sa cu 25 la sută din salariul pe un an. "Recurs împotriva Hotărârii C.D. nr.40/19.08.2009. Respinge excepţia inadmisibilităţii recursului. Respinge excepţia nulităţii recursului. Acordă termen în 17.09.2009 pentru soluţionarea pe fond a cauzei", a anunţat LPF.

Avocatul echipei Universitatea Craiova, Dan Idiţa, a declarat că gruparea craioveană s-a adresat, tot joi, Camerei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF în cazul Bornescu, dorind suspendarea şi amendarea jucătorului. "Clubul nostru s-a adresat Camerei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, acţionându-l în judecată pe Mircea Bornescu, solicitând suspendarea acestuia pentru 24 de etape, precum şi obligarea acestuia la plata sumei de 250.000 de dolari pe care clubul a plătit-o cu titlul de indemnizaţie de transfer pentru Mircea Bornescu, precum şi 50 ka sută din sumele încasate de jucător pe toată perioada derulării contractului între el şi club", a explicat Idiţa.

Alte decizii ale Comisiei de Recurs a LPF:

- SC Vaslui vs. Grozavu Leo - recurs împotriva hotărârii 49 a CSL/25.08.2009. Admite recursul. Obligă clubul SC Vaslui la plata către Grozavu Leo a sumei de 2.154,85 euro. Obligă antrenorul Grozavu Leo la plata către SC Vaslui a sumei de 6.000 lei, reprezentând 1/2 din cheltuielile de judecată.

- David Rodriguez Sanchez vs. FC Timişoara - recurs împotriva Hot.39 a CD din 19.08.2009. Respinge recursul ca nefondat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici