LPF: Barajul pentru promovarea în Liga I se va desfăşura în două manşe: 9 şi 12 august

  • Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, joi, că FRF a aprobat propunerea Ligii pentru modificarea calendarului de desfăşurare a barajului pentru promovarea sau menţinerea în Liga I.
  • Acesta se va disputa în două manşe, în 9 şi 12 august.
79 afișări
Imaginea articolului LPF: Barajul pentru promovarea în Liga I se va desfăşura în două manşe: 9 şi 12 august

LPF: Barajul pentru promovarea în Liga I se va desfăşura în două manşe: 9 şi 12 august

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât, cu unanimitate de voturi, ca meciul de baraj de promovare / rmenţinere în Liga 1 să se desfăşoare în două manşe, ca şi în anii precedenţi, a anunţat LPF.

Astfel, ocupanta locului şase din play-out-ul Ligii 1 va juca împotriva echipei de pe locul trei din play-off-ul Ligii a 2-a în două manşe.

Prima este programată în data de 9 august 2020, iar a returul acesteia în 12 august 2020, în loc de 5 şi 9 august cum fusese stabilit iniţial.

Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat astfel solicitarea LPF privind modificarea calendarului competiţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lpf,
baraj,
liga i

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici