Luca Toni se retrage din activitate la finalul sezonului

Atacantul echipei Hellas Verona, Luca Toni, în vârstă de 38 de ani, a anunţat că se va retrage din activitate la finalul acestui sezon, informează presa italiană.

87 afișări
Imaginea articolului Luca Toni se retrage din activitate la finalul sezonului

Luca Toni se retrage din activitate la finalul sezonului (Imagine AFp / Mediafax.ro)

"Cred că a venit timpul să mă opresc. Sper să mă retrag sărbătorind menţinerea echipei în prima ligă", a declarat Luca Toni la Sky Sport.

Campion mondial în 2006 cu Italia, jucătorul şi-a început cariera în 1994 la Modena. El a fost cel mai bun marcator din Serie A în 2006 când juca la Fiorentina.

De asemenea, el a fost golgheterul Seriei A şi sezonul trecut, cu Hellas Verona, devenind cel mai în vârstă jucător care câştigă acest titlu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici