Lucescu a convocat zece stranieri pentru amicalul cu Ungaria

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Răzvan Lucescu, a convocat zece jucători legitimaţi la cluburi din străinătate pentru meciul amical cu Ungaria, care se va disputa la Budapesta la 12 august, de la ora 21.00, informează site-ul oficial al FRF.

45 afișări
Imaginea articolului Lucescu a convocat zece stranieri pentru amicalul cu Ungaria

Antrenorul Răzvan Lucescu (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

Pentru partida cu Ungaria au fost chemaţi jucătorii Cristian Săpunaru (FC Porto), Mirel Rădoi (Al-Hilal), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Tiberiu Ghioane (FC Dinamo Kiev), Paul Codrea (AC Siena), Maximilian Nicu (Hertha BSC), Adrian Mutu (Fiorentina AC) şi Ciprian Marica (VfB Stuttgart).

Lotul va fi definitivat duminică seară, după disputarea meciurilor din cadrul etapei a II-a a Ligii I.

Reunirea lotului este prevăzută pentru duminică, 9 august, ora 17.30, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia. În prealabil, de la ora 17.00, în sala de protocol a stadionului din incintă Centrului, selecţionerul va susţine o conferinţa de presă, urmată de interviuri cu unii jucători convocaţi. La ora 18.00 va avea loc un antrenament.

Decolarea spre Budapesta e programată luni, 10 august, la ora 12.30, de pe aeroportul "Henri Coandă", la oră 19.30 fiind prevăzut primul antrenament la Budapesta.

Marţi, 11 august, la ora 19.30, se va desfăşura antrenamentul oficial, pe stadionul "Puşkaş Ferenc", precedat, tot acolo, de conferinţa de presă a selecţionerului. Toate antrenamentele vor fi deschise.

Din cauza cererii reduse de bilete, Federaţia Romană de Fotbal anunţat că a solicitat forului omolog ungar doar 100 de bilete pentru partida amicală de la Budapesta. Preţul unui bilet este de 13 euro, iar fanii români nu vor putea achiziţiona tichete de acces de la Budapesta.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici