Lucescu a semnat un precontract cu Galatasaray

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a semnat un precontract cu gruparea Galatasaray, la care ar urma să aibă un salariu anual de 1,5 milioane de euro, informează cotidianul turc Fotomac.

24 afișări
Imaginea articolului Lucescu a semnat un precontract cu Galatasaray

Lucescu a semnat un precontract cu Galatasaray

Potrivit sursei citate, Lucescu va prelua echipa Galatasaray în luna ianuarie, când va semna un contract pe trei ani.

Fotomac menţionează că Mircea Lucescu va încasa la Galatasaray o primă de 500.000 de euro dacă echipa din Istanbul va câştiga Cupa UEFA, iar în cazul câştigării Ligii Campionilor va fi recompensat cu 750.000 de euro.

Lucescu a mai antrenat echipa Galatasaray în perioada 2000-2002, câştigând cu aceasta Supercupa Europei (2000) şi campionatul Turciei (2002).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici