Lucescu: Alin Stoica rămâne la noi şi va juca doar pe prime

Mijlocaşul Alin Stoica se pregăteşte cu FC Braşov, echipă la care va rămâne până în vară, însă va evolua doar pe prime de joc, a declarat antrenorul Răzvan Lucescu.

370 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Alin Stoica rămâne la noi şi va juca doar pe prime

Lucescu: Alin Stoica rămâne la noi şi va juca doar pe prime (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să îl ajut pe Alin Stoica, este un fotbalist cu mari calităţi, care ne poate ajuta, şi poate aduce un plus de valoare lotului pe care îl avem. El va evolua la noi până în vară, dar va juca doar pe prime de joc. Dacă până în vară confirmă, atunci îi vom face o propunere şi vom negocia cu el", a declarat Răzvan Lucescu, antrenorul principal de la FC Braşov.

Alin Stoica va pleca marţi, alături de jucătorii de la FC Braşov, în cantonamentul din Antalya. Alin Stoica (29 de ani) a mai evoluat la Steaua, Anderlecht Bruxelles, Bruges, Siena, FC Naţional, FC Timişoara, KAA Gent şi Mouscron.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici