Lucescu: Am făcut un meci excelent la finalul unei săptămâni tensionate şi încărcate

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că elevii săi au făcut un meci excelent cu Gloria Buzău, câştigat cu scorul de 4-0, la finalul unei săptămâni tensionate şi încărcate.

12 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Am făcut un meci excelent la finalul unei săptămâni tensionate şi încărcate

Răzvan Lucescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Un meci foarte bun, am intrat foarte determinaţi şi am câştigat fără drept de apel. După un astfel de meci, singura noastră problemă este cartonaşul galben primit de Surdu, care nu va juca etapa viitoare, cu Rapid. Mă bucur că am făcut un meci excelent, la finalul unei săptămâni tensionate şi încărcate. Am pornit de la ideea de a lua toate cele trei puncte, am intrat foarte determinaţi iar asta ne-a ajutat foarte mult. Ne aşteaptă o serie foarte grea şi trebuie să avem garanţia că cel puţin în meciurile de la Braşov, vom fi împinşi de la spate de un public senzaţional aşa cum a fost în ultimele meciuri", a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu a precizat că îşi reproşează faptul că nu l-a înlocuit pe Romeo Surdu, astfel încât să evite primirea celui de-al patrulea cartonaş galben al jucătorului din acest sezon. "Îmi reproşez că nu l-am schimbat pe Surdu, ştiind că e la limita suspendării, dar nu mi-a plăcut cum am început repriza a doua şi am considerat că prezenţa lui în teren pune presiune. De aceea am decis că e mai bine să-l ţin în teren, dar acum asta e, păcat că a luat galben. Cel care va intra în teren în locul lui va trebui să îşi vadă treaba", a menţionat antrenorul.

Întrebat dacă va fi un avantaj pentru FC Braşov faptul că Rapid, următorul adversar al "galben-negrilor" în Liga I, va evolua şi în Cupa României la mijlocul săptămânii viitoare, Lucescu a răspuns: "Rapid are experienţa a trei meciuri pe săptămână şi consider că poate face faţă unei astfel de situaţii. Se poate întâmpla orice: dacă vor pierde o să le scadă moralul, aşa cum o victorie le va da mult entuziasm. Indiferent ce va fi, noi trebuie să intrăm determinaţi şi să ne gândim numai la victorie".

Formaţia FC Braşov a învins, duminică seară, cu scorul de 4-0 (3-0), echipa Gloria Buzău, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a, obţinând cea mai categorică victorie din acest sezon al Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici