Lucescu: Am reuşit promovarea la care tânjea toată lumea în Braşov

Răzvan Lucescu, antrenorul principal de la FC Braşov, a declarat că trăieşte momente extrem de fericite, la finalul partidei cu CSM Focşani, încheiată cu victoria braşovenilor cu scorul de 3-0, echipa sa fiind deja matematic promovată în Liga I.

10 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Am reuşit promovarea la care tânjea toată lumea în Braşov

Lucescu: Am reuşit promovarea la care tânjea toată lumea în Braşov

"Este o zi extrem de fericită pentru noi. Trăirile sunt foarte mari şi greu de explicat în cuvinte. Am reuşit să obţinem o promovare la care tânjea toată lumea în Braşov. Am muncit foarte mult în acest sezon, iar acum munca ne este răsplătită cu o promovare cu mai multe etape înainte de finalul campionatului. Tot ce pot spune este că sunt extrem de fericit şi mulţumit de băieţii care au pus umărul la această performanţă. Am sperat ca în sâmbăta Paştelui să promovăm şi matematic, dar uite că am reuşit această promovare mai repede. Trăiesc o satisfacţie foarte mare... ", a declarat Răzvan Lucescu.

Parcursul excelent în actuala ediţie de campionat, culminând cu promovarea înainte de finalul sezonului, l-au făcut pe preşedintele Dinu Gheorghe să îşi amintească de perioada trăită la Rapid, tot alături de Răzvan Lucescu. "Este un moment extraordinar, ce altceva aş putea să spun. Mă simt ca atunci când eram la Rapid şi aveam parcursul extraordinar din Europa. Am crezut de la început, de când a venit Răzvan la Braşov, că vom reuşi. Am muncit foarte mult şi simt nevoia să le mulţumesc jucătorilor şi lui Răzvan Lucescu, dar şi lui Ioan Neculaie şi autoritatilor locale, care au fost şi sunt alături de noi. Aşteptăm sâmbătă, la meciul cu FCM Câmpina, ca tribunele să fie pline cu suporterii noştri îmbrăcaţi în galben şi să aplaudăm performanţa jucătorilor. În mod sigur băieţii şi-ar dori să sărbătoarească această performanţă alături de braşovenii care aşteaptau de multă vreme această promovare", a afirmat Dinu Gheorghe.

Echipa FC Braşov şi-a asigurat matematic promovarea în Liga I, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, formaţia CSM Focşani, în etapa a XXVII-a a Ligii a II-a, seria I. În urma acestui rezultat, FC Braşov, liderul seriei I, a acumulat 69 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă din urmă de ocupanta locului trei, Petrolul Ploieşti, care are 22 de puncte mai puţin, în condiţiile în care în ultimele şapte etape mai poate câştiga cel mult 21.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici