Lucescu: Echipa naţională nu se refuză

Noul selecţioner al echipei naţionale, Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri, că nu a putut refuza oferta de a antrena prima reprezentativă şi că valoarea contractului cu Federaţia Română de Fotbal nu a contat foarte mult când a acceptat postul.

12 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Echipa naţională nu se refuză

Lucescu: Echipa naţională nu se refuză

"În general, eu nu am negociez problema financiară foarte tare. Am primit un contract pe care îl aveam şi la Braşov. Echipa naţională nu se refuză. Se poate spune că vin şi cu inima, dar nu cred că acesta era aspectul cel mai important pentru mine la acest moment", a declarat Lucescu la Gsptv.

Noul antrenor al echipei naţionale spune că va încerca împreună cu jucătorii selecţionaţi să schimbe imaginea fotbalului românesc, afectată în ultimul timp de scandaluri.

"Am mai multe griji în acest moment. Una ar fi să scap de ziua de astăzi. A doua să mă duc la stadion şi să am o discuţie cu jucătorii mei şi cu cei de la Braşov, iar a treia este legată de ceea ce va urma şi de echipa naţională. Există o mare responsabilitate pe care mi-am asumat-o şi ştiu că foarte multă lume aşteaptă enorm de la mine. Astea sunt problemele mele pentru moment. Nu am emoţii, de ce aş avea? Jucătorii care vin la echipa naţională au o şansă uriaşă. Într-un moment în care imaginea fotbalului românesc nu este cea mai bună, ei au şansa de a o schimba, de a o transforma în una pozitivă. Au şansa de a da românilor din nou bucuria de a veni la fotbal, de a arăta entuziasmul pentru echipa naţională. Aceste lucruri s-au pierdut în ultima vreme şi din cauza acestor scandaluri care au afectat fotbalul românesc. Este o şansă pentru noi, toţi cei car evom fi implicaţi. Suporterii trebui esă fie liniştiţi că vom face tot ce este omeneşte posibil pentru a le readuce bucuria în suflet", a mai spus Răzvan Lucescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici