Lucescu: Gloria Bistriţa e disperată, dar noi mergem acolo hotărâţi să câştigăm

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, luni, că se aşteaptă la un meci dificil cu Gloria Bistriţa, o echipă disperată aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, dar menţionează că FC Braşov este hotărâtă să câştige.

18 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Gloria Bistriţa e disperată, dar noi mergem acolo hotărâţi să câştigăm

Lucescu: Gloria Bistriţa e disperată, dar noi mergem acolo hotărâţi să câştigăm (Imagine: Mediafax Foto)

"E clar că nu ne va fi uşor. După situaţia din clasament, Gloria este o echipă disperată, dar chiar şi aşa, nu ne lăsăm intimidaţi şi mergem la Bistriţa decişi să câştigăm. Pe ei apasă o presiune în plus, pentru că trebuie să evite retrogradarea, pe când noi mergem relaxaţi", a afirmat tehnicianul formaţiei braşovene.

Lucescu este de părere că în lupta pentru un loc în cupele europene presiunea pe finalul acestui campionat se resimte la formaţiile care au avut pretenţii la începutul sezonului. "Chiar le-am spus băieţilor că din punct de vedere psihologic noi cred că suntem echipa cea mai liniştită. De unde am pornit noi, nu am avut un obiectiv stabilit şi ne-am dorit doar să reuşim cât mai mult. Acum este extraordinar că suntem unde suntem şi e clar că vom face totul pentru a prinde un loc de Cupa UEFA. Pe când echipe ca Steaua, Rapid sau CFR, care şi-au propus la începutul sezonului să lupte pentru titlu, iar acum sunt unde sunt, normal că au o presiune mare exercitată asupra lor. Sincer, nu mă interesează ce se întâmplă la alţii, ci doar ce este la Braşov, unde am căpătat o linişte în urma rezultatelor bune obţinute. E extraordinar că reuşim să intrăm în teren cu entuzism şi încredere de fiecare dată", a adăugat Răzvan Lucescu.

Pentru meciul din deplasare cu Gloria Bistriţa, programat, marţi, de la ora 17.00, în cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I, antrenorul formaţiei FC Braşov nu va putea conta pe portarul Dănuţ Coman şi pe mijlocaşul Marius Măldărăşanu, ambii accidentaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici