Lucescu: La doar 40 de ani am realizat multe în fotbalul românesc

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, împlineşte, marţi, 40 de ani, vârstă la care spune că se simte fericit şi împlinit, atât în plan personal, cât şi profesional.

11 afișări
Imaginea articolului Lucescu: La doar 40 de ani am realizat multe în fotbalul românesc

Lucescu: La doar 40 de ani am realizat multe în fotbalul românesc

"Am 40 de ani, şi privind în urmă sunt fericit de câte am realizat. Am o familie, am copiii mari, am o carieră, o situaţie, iar profesional pot spune că sunt printre puţinii care au ajuns unde au ajuns, la doar 40 de ani. Cu toate acestea, sunt un tip extrem de ambiţios şi cu siguranţă vreau mai mult de la mine, şi nu mă voi lăsa până nu voi realiza ce mi-am propus. Privind în urmă, cred că am realizat atât de multe şi pentru că de fel sunt un tip optimist şi am încredere în munca mea şi în mine. Contează enorm acest lucru în viaţă“, a declarat Răzvan Lucescu.

Tehnicianul braşovean a adăugat că de 3-4 ani nu îşi mai sărbătoreşte ziua, ca în trecut, el devenind în timp mult mai liniştit. „Când eram jucător, îmi sărbătoream ziua cu o săptămînă înainte să înceapă campionatul, şi atunci ieşea chef mare, pentru că nu exista tensiunea din timpul sezonului, fiind cu toţii relaxaţi. Acum însă, am devenit mai liniştit, şi nu mai fac chefurile de altădată. Poate că acum văd lucrurile altfel, nu mai e disperarea aia de la 20 de ani, simt că îmi e mai bine să petrec mai în linişte. Fiecare vârstă are specificul ei, şi mie îmi e bine acum, aşa“, a mai spus antrenorul de la FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici