Lucescu: Nu mă pot declara mulţumit sau nemulţumit, orice calendar are avantaje şi dezavantaje

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat, vineri, după stabilirea programului preliminariilor Euro-2012, că nu se poate declara "mulţumit sau nemulţumit" de rezultatele întâlnirii din Luxemburg, deoarece fiecare calendar ale "şi avantaje, şi dezavantaje", informează site-ul FRF.

15 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Nu mă pot declara mulţumit sau nemulţumit, orice calendar are avantaje şi dezavantaje

Lucescu: Nu mă pot declara mulţumit sau nemulţumit, orice calendar are avantaje şi dezavantaje

"Ca la orice asemenea întâlnire, nu te poţi declara mulţumit sau nemulţumit, pentru că un calendar de meciuri are şi avantaje, şi dezavantaje. Ca antrenor, poţi să spui doar la sfârşitul campaniei, când se trage linie, dacă a fost un program bun sau rău, favorabil sau defavorabil. Important este ca noi, la ora fiecărui joc, să ne prezentăm la parametri maximi şi să ne atingem obiectivul, de a ne califica la turneul final. Din acest moment, ştiind când şi contra cui vom juca, ne putem pregăti şi avem posibilitatea să ne alcătuim strategia", a spus selecţionerul.

Răzvan Lucescu a participat, vineri, alături de directorul general al FRF, Ioan Lupescu, şi directorul sportiv Daniel Prodan, la o întâlnire cu reprezentanţii federaţiilor componente ale grupei D a preliminariilor Euro-2012, organizată în Luxemburg în vederea stabilirii programului meciurilor contând pentru această fază a competiţiei europene.

România va debuta în preliminariile Euro 2012 la 3 septembrie, pe teren propriu, într-un meci cu Albania, iar prima partidă cu favorita principală a grupei Franţa va avea loc în deplasare, la 9 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici