Lucescu: România poate învinge Italia

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, joi, înaintea primului antrenament al echipei sale în vederea noului sezon, că reprezentativa României are forţa necesară de a învinge Italia în grupa C a turneului final al Campionatului European.

14 afișări
Imaginea articolului Lucescu: România poate învinge Italia

Lucescu: România poate învinge Italia (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că România poate bate Italia, dar naţionala are nevoie de încredere, adică exact ce ne-a lipsit în meciul cu Franţa. Este, într-adevăr, o grupă puternică, dar putem obţine rezultate frumoase. Să nu uităm că România a învins Olanda în preliminarii şi asta spune multe despre valoarea echipei noastre. Eu am încredere că voi ajunge să văd un meci al României la turneul final, în perioada în care mă voi afla cu FC Braşov în cantonament, în Elveţia", a spus Lucescu jr.

FC Braşov se va afla în Elveţia în perioada 21 iunie-3 iulie, iar între 19 şi 22 iunie se dispută faza sferturilor de finală la Euro-2008.

Echipa naţională a României va întâlni, vineri, de la ora 19.00, la Zurich, reprezentativa Italiei, în etapa a doua a grupei C a Campionatului European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici