Luchin: Mi-aş fi dorit Vasluiul în finala Cupei, pentru a răzbuna înfrângerea din campionat

Fundaşul echipei FC Timişoara, Srdjan Luchin, a declarat, joi, că şi-ar fi dorit ca gruparea sa să evolueze în finala Cupei României cu FC Vaslui, pentru a răzbuna înfrângerea suferită în faţa formaţiei moldave, scor 3-4, în etapa a XXV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Nu ştiu dacă e mai bine că jucăm cu CFR în finala Cupei. Eu mi-aş fi dorit să picăm cu Vasluiul, pentru a ne lua revanşa după meciul din campionat. Şi cu CFR-ul va fi acelaşi lucru. Trebuie să ne mobilizăm şi să facem totul pentru a ne îndeplini obiectivul. Nu contează unde jucăm, dar oriunde ar fi, noi vom da totul. E clar că la Cluj nu vom putea juca finala, deşi acel teren ne-a purtat noroc", a spus Luchin.

În privinţa partidei din campionat, cu Farul Constanţa, programată în etapa a XXVIII-a a Ligii I, fundaşul a spus că aceasta va fi una dificilă. "Va fi greu cu Farul, pentru că echipele se mobilizează altfel împotriva noastră. Suntem într-un moment foarte bun şi trebuie să continuăm pe aceeaşi linie. Ne lipsesc jucători importanţi, dar s-a văzut că şi cei care le-au luat locul îşi fac treaba foarte bine", a adăugat Luchin.

Fundaşul togolez al formaţiei bănăţene, Dare Nibombe, a declarat că dacă echipa sa va câştiga Cupa României ar fi primul trofeu cucerit în carieră: "În meciul cu Dinamo am încercat să facem tot ce am putut pentru a ajunge în finală, iar de acum avem o lună la dispoziţie să pregătim acel meci. Vom juca împotriva CFR-ului, o echipă foarte bună. Vom vedea ce se va întâmpla. Dacă vom reuşi să câştigăm Cupa, pentru mine va fi primul trofeu câştigat, dar pentru echipă ar însemna asigurarea unui loc într-o cupă europeană".

Nibombe a precizat că echipa sa trebuie să se concentreze în acest final de campionat, în care FC Timişoara ar putea trece pe prima poziţie. "Trebuie să trecem repede peste succesul din partida cu Dinamo şi să ne concentrăm pentru următoarele meciuri, extrem de importante, care ne pot duce în fruntea clasamentului", a încheiat togolezul.

FC Timişoara va juca, pe teren propriu, împotriva formaţiei Farul Constanţa, sâmbătă, de la ora 18.30, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici