Lucian Bute a primit acordul medicilor pentru a-şi relua antrenamentele

Campionul mondial IBF la supermijlocie, Lucian Bute, a primit undă verde din partea medicilor pentru a-şi relua antrenamentele după ruptura parţială a unui ligament de la genunchiul drept suferită în luna aprilie şi care l-a constrâns la o pauză de şase săptămâni.

10 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute a primit acordul medicilor pentru a-şi relua antrenamentele

Lucian Bute a primit acordul medicilor pentru a-şi relua antrenamentele (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă simt uşurat după verdictul medicilor, pentru că este prima dată în carieră când sunt constrâns să fac o pauză atât de lungă. Abia aştept să mă apuc din nou de treabă", a declarat puglistul român, după ce a fost consultat de medicul Jacques Toueg, , informează Le Journal de Montreal.

Bute nu mai are nicio urmă de inflamaţie la genunchiul drept, iar ligamentul s-a vindecat complet, a constatat renumitul chirurg ortoped Toueg.

Antrenorul lui Bute, Stephane Larouche, spune că pugilistul român nu îşi va putea relua imediat antrenamentele. "Genunchiul lui Lucian este complet vindecat, dar sportivul nostru nu va putea reîncepe să boxeze decât în patru sau cinci săptămâni. Înainte să-şi reia antrenamentele, Lucian trebuie să redea forţă genunchiului său, de aceea se va supune unui program special, coordonat de Andre Kulesza, responsabil cu condiţia fizică pentru mai mulţi pugilişti din Canada", a explicat Larouche.

Lucian Bute va începe acest program de recuperare, vineri, la Centrul Claude-Robillard din Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici