Lucian Bute s-a implicat într-o licitaţie caritabilă pentru fetiţa fostului fotbalist Iosif Rotariu

Lucian Bute s-a implicat în licitaţia organizată de românii din Las Vegas pentru a o ajuta pe fetiţa adoptată de fostul fotbalist Iosif Rotariu, eveniment la care Pro TV Internaţional a fost partener media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

240 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute s-a implicat într-o licitaţie caritabilă pentru fetiţa fostului fotbalist Iosif Rotariu

Lucian Bute s-a implicat într-o licitaţie caritabilă pentru fetiţa fostului fotbalist Iosif Rotariu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafx Foto)

Evenimentul s-a desfăşurat în Statele Unite ale Americii, iar Pro TV International a fost partener media, în timp ce Mihai Bobonete a fost prezentator. Intitulat "Campionatul Românesc de Fotbal" din Las Vegas, evenimentul a avut şi scop umanitar.

Cei care au urmărit duminică reportajul "ProTV International Special: Las Vegas", difuzat de la ora 16:45, au fost martorii unei licitaţii conduse de Mihai Bobonete, actorul din "Las Fierbinţi" şi "Serviciul Român de Comedie".

Românii prezenţi la eveniment nu au ezitat să ajute un caz cu nevoi speciale, impresionaţi de povestea fostului internaţional Iosif Rotariu, care a înfiat o fetiţă, Kassandra, maltratată şi apoi abandonată de foştii părinţi. Ea suferă şi de o boală gravă a sistemului osos, ce necesită multe intervenţii chirurgicale şi multă atenţie.

În această acţiune pusă la cale de românii stabiliţi în Las Vegas s-a implicat şi pugilistul Lucian Bute, care tocmai a devenit deţinătorul centurii NABF la categoria semigrea. Donaţia sa în această licitaţie a fost surpriza serii, astfel că cei prezenţi s-au întrecut în a cumpăra afişe cu autograful pugilistului român, dar şi o pereche de mănuşi folosite de acesta în mai multe meciuri.

Mănuşile au fost cumpărate de Ovidiu Ene, organizatorul Campionatului de Fotbal din Las Vegas. La finalul licitaţiei, atât mănuşile lui Lucian Bute, cât şi suma de 3.400 de dolari au fost date echipei Pro TV Internaţional, desemnată să îi înmâneze darul lui Iosif Rotariu.

Astfel, ediţia de duminică a emisiunii "Weekend cu Monica Dascălu", de la ora 17.30, a fost una încărcată de emoţie. Monica l-a invitat special în platou pe Iosif, care a spus povestea fetiţei lui şi care a primit cu lacrimi în ochi ajutorul oferit de comunitatea românească din Las Vegas, bani pe care îi va folosi pentru operaţiile de care fetiţa sa are nevoie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici