Lucian Bute soseşte luni în România

Campionul mondial IBF, Lucian Bute, va sosi în România, luni, la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", la aproximativ o săptămână după ce şi-a apărat cu succes titlul mondial la categoria supermijlocie.

17 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute soseşte luni în România

Lucian Bute soseşte luni în România (Imagine: Adrian Niculcea/Mediafax Foto)

Bute va sosi la ora 14.05, el urmând să susţină o conferinţă de presă la Salonul Prezidenţial din incinta aeroportului.

Lucian Bute l-a învins, în data de 18 aprilie, la Centre Bell din Montreal, pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, reuşind să-şi apere, pentru a cincea oară, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

După meciul cu Edison Miranda, preşedintele Federaţiei Romane de Box, Rudel Obreja, a declarat agenţiei MEDIAFAX că s-a înţeles cu oficialii clubului Interbox, la care este legitimat Lucian Bute, ca acesta să susţina un meci în România. "Pentru Lucian urmează un meci în România.

Mai avem nevoie de sprijinul autorităţilor de la noi din ţară, care trebuie să îşi dea acordul pentru un astfel de eveniment. Ceea ce pot eu să vă spun este că în Canada am bătut palma cu cei de la Interbox pentru a-l lăsa pe Bute să boxeze şi în România. Sperăm ca autorităţile din ţară să ne susţină, iar românii să-l poată vedea pe viu într-un meci pe Lucian Bute", a spus Obreja.

Lucian Bute avea, până la ora meciului cu Miranda, 25 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO. El a câşti gat ultimele patru din cinci meciuri înainte de final: cu Alejandro Berrio (repriza 12), William Joppy (11), Fulgencio Zuniga (4) şi Librado Andradre (4). Doar Andrade, la prima întâlnire cu Bute, a reuşit să rămână în ring 12 reprize.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici