Lucian Bute va locui într-un apartament de 125 m pătraţi la un hotel de cinci stele

Campionul mondial la box profesionist, în versiunea IBF, Lucian Bute, va locui timp de două săptămâni în apartamentul Bussines Suite din Hotelul JW Marriott, acesta având o suprafaţă de 125 de metri pătraţi.

423 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute va locui într-un apartament de 125 m pătraţi la un hotel de cinci stele

Lucian Bute va locui într-un apartament de 125 m pătraţi la un hotel de cinci stele (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"Bute şi tot stafful său vor locui la Hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Interbox a rezervat 10 camere la hotelul de cinci stele, iar cel mai bun apartament, Bussines Suite, l-a oprit pentru Lucian. Aparatmentul este unul exclusivist şi impunător, având 125 de metri pătraţi. El este dotat cu sală de conferinţe, bucătarie, living. Apartamentul a fost rezervat cu mult timp înainte, în acest moment hotelul fiind sold out. Chiar dacă are bucătărie, Lucian nu o va folosi şi nici serviciile Marriott, unele de 5 stele în privinţa mâncărurilor, campionul nostru venind cu nutriţionst la Bucureşti", informează site-ul lucian-bute.ro.

Bute va putea folosi bazinul, sala de forţă şi sauna din cadrul hotelului.

Lucian Bute şi Jean Paul Mendy se vor întâlni în gala "Campion pentru România", din 9 iulie, ce va fi transmisă de Pro TV.

La gală vor fi prezenţi, printre alţii, Ion Ţiriac, Ilie Balaci, Victor Piţurcă, Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, George Copos şi Gigi, Giovani şi Victor Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici